J.J. Abrams Doğaüstü Bir Western Filmi Yapmaya Hazırlanıyor

The Pinkerton sizi her türlü musibetten korur

Son Star Wars filmi The Rise of Skywalker ile birlikte büyük eleştiriler alan J.J. Abrams film kariyerine başka alanlarda devam etmeye hazırlanıyor. Warner Bros. ile işbirliği halinde olan yönetmenin yeni hedefi vahşi batıda geçen doğaüstü bir film çekmek. The Hollywood Reporter'dan gelen haberlere göre Abrams'ın yapım şirketi Bad Robot, Warner Bros'un yayın haklarını elinde tuttuğu The Pinkerton'u sinemaya taşımaya hazırlanıyor.

Gelen haberlere göre Daniel Casey'in yazacağı The Pinkerton hikayesi vahşi batıda geçen biraz doğaüstü, biraz intikam ve bolca Western türünde bir film olacak. Filmin senaryo detayları henüz belli olmasa da Pinkerton'a dair bilgilere sahibiz. Abraham Lincoln'ü başkanlığı sırasında korumak için kurulan Pinkerton dedektif ajansı çok farklı hikayelerde de karşımıza çıkmıştı. 

Daha önce Bad Robot stüdyosu yine ilginç bir Western temasını konu alan Westworld dizisinin özellikle ilk sezonunda epeyce görev almıştı. J.J. Abrams'ın yapımcılarından biri olacağı filmin yönetmeni de henüz belli değil. WarnerMedia çatısı altından çıkacak olan filmin oyuncu kadrosu ve çekim tarihi de açıklanmadı. 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum