Joaquin Phoenix, Joker'in Devam Filmiyle İlgili Konuştu

Olmalı mı? Olmamalı mı?

Todd Phillips'in yazıp, yönettiği Joker filmi büyük bir başarıya imza attı. Film tüm zamanların en çok gişe geliri elde eden 18+ filmi olurken, ilk gösterim yeri olan Venedik'te de festivalin en iyi filmi seçilmişti. Joker'in bu kadar başarılı olması doğal olarak hemen akıllara olası bir devam filmini getiriyor. Malum günümüzde hiçbir başarı "cezasız" kalmıyor. 

Neyse ki Todd Phillips ve filmin başrolü Joaquin Phoenix, ne yaptıklarının oldukça farkındalar ve ayakları yere sağlam basıyor. Joker için olası bir devam filmi gelip, gelmeyeceği sorulan Joaquin Phoenix, başlarda devam filmine sıcak baksa da, sonradan bu görüşünün değiştiğini belirtti. 


The Los Angeles Times'a konuşan Phoenix, "Ben sadece ilk film başarılı oldu diye bir devam filmi yapmayacağım, bu saçmalık olurdu. Film vizyona girmeden çok önce ya da filmin başarılı olup olmayacağını bilmeden önce devam filmleri hakkında konuştuk. Hatta çekimlerin ikinci ya da üçüncü haftasında Todd'a gidip 'Devam filmi için çalışmalara başlayabilir misin? Çok fazla keşfedilecek şey var.' dedim. Bence Joker'i istediğiniz filme koyabilirsiniz, hatta sette fotoğrafçılarla bir çekim yaptık ve Joker'i Rosemary'nin Bebeği, Kızgın Boğa gibi 10 klasik filme Photoshop ile ekledim. Görseniz kesinlikle 'ben bu filmi izlerdim' derdiniz." dedi.

Joker halen sinemalarda gösteriliyor. Eğer halen izlemediyseniz kesinlikle öneriyorum. Ancak herhangi bir devam filmi çıkarsa sanki ilk filmin büyüsü bozulacak gibi hissediyorum. O yüzden bu konuyu filmi yoktan var eden Joaquin Phoenix ve Todd Phillips ikilisine bırakıyorum, umarım Joker için en doğru kararı verirler. 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum