Birileri Bu Cinayet Simülasyonunu Bitirebilir Mi Acaba?

Bağımsız oyunlarda biraz daha farklı olalım.

Kazerad adında bir bağımsız oyun yapımcısı, iki kişi oynanan oyununun yapımını durdurdu. Karşındaki kişinin kimliğini bulup onu öldürmeye çalıştığımız bu oyunun yapımı durmuş olabilir ama, siz isterseniz oyunu bitirebilirsiniz.

Çünkü tüm verileri internette.

Kendi Tumblr hesabında oyunun görsel dökümanlarını Kazerad, Katil Kim?’e benzer temada hazırladığı oyunun senaryosunu ilginç bir şekilde açılıyor.

Anlatımına göre oyun, altı astronotun bir arada ve mutlu şekilde yaşadığı bir uzay üssünde geçiyormuş. Ani bir enerji kesintisinin sonucunda kumandanlarının bağırsaklarının dışarıya çıkmış olduğunu gören ekipse, haklı olarak panikliyor.

Ama ekibin bilmediği şey, aralarından bir tanesinin biçim değiştirme yeteneğine sahip bir Harvester olduğu ve bu yaratıklar ölüm olgusunun varlığıyla besleniyorlar.

Ama Harvester’ın bilmediği şey de bir tanesinin biçim değiştirme yeteneğine sahip bir Golden Claw ajanı olduğu ve bu ajanlar da Harvester gibi gerçeküstü yaratıkları avlamakla görevliler.

Eğer ki birisi alıp, bu oyunu devam ettirebilirse ilginç bir yapımla karşılaşabiliriz. Çünkü kendisi, bu fikrin sonunu düzgünce getiremeyeceğini düşünüyor ama yapmak isteyen kişiler için dosyalarını indirme seçeneğini sunuyor.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum