Killzone: Shadow Fall’dan Sıkıştırılmamış, Dev Boyutta Multiplayer Videosu

Youtube’un 1080P’si kurtarmadığında.

PlayStation 4’ün ağır toplarından birisi olan Killzone: Shadow Fall’un etrafta dolaşan bir dolu videosu var. Her ne kadar bu videolar sonucunda oyuncular görsellik anlamında pozitif eleştirilerde bulunsa da, firma bu konuda kendilerini net ifade edemediklerini düşünüyormuş.

ABD PlayStation blogunda yayınlanan mesajda, oyunculara sıkıştırılmamış, yüksek fps’de bir video sunmak istediklerini belirten ekip, ne yazık ki internetin yayın imkânlarının kısıtlı oluşundan yakınıyorlar. Bu nedenle de sadece bir dakika on dört saniye olsa bile 541 MB büyüklüğünde olan dosyayı indirmenizi rica ediyorlar.

İşte, dosya burada.

Bu dosyayı izlerken de VLC ya da GOM player gibi donanım hızlandırıcı desteği sunlayan programları önermiyorlar. Windows için Windows Media Player, Mac için Quicktime önerilen programlar.

Bu kısa multiplayer maçtan alınan video 1080P (gerçek) çözünürlükte ve üst sınır belirlenmese de 60 fps ortalamasında çalışan oyundan direkt alınmış.

Daha önce 1080P mkv ile gerçek Bluray’i test etmiş birisi olarak, Youtube’un ya da başka bir”sözde” 1080P kaynağın ne kadar zayif kaldığını bilirdim hep. Göz görmeyince gönül fps’ye ve renklere katlanıyormuş halbuki.Ben birkaç ekran görüntüsü alsam da, videonun kalitesini anlatmaya yeterli gelmediklerini bilin.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum