Laurence Fishburne Kesin Olarak Matrix 4'te Yer Almayacak

Morpheus geri dönmüyor

Pandemiden önce Matrix 4 ve John Wick 4 aynı gün vizyona girecekti. Ancak Warner Kardeşler, Matrix'i ertelemeye karar verdi. Bu iki film serisini düşününce akla doğal olarak hemen Keanu Reeves geliyor. Lakin ortada bir diğer yıldız daha var. Matrix üçlemesinin Morpheus'u Laurence Fishburne, John Wick serisinde de rol alıyor. Başarılı aktör John Wick'de yoluna devam edecek, ancak Matrix'te kendisini göremeyeceğiz.

Yeni nesil Matrix'te Keanu Reeves ve Carrie-Anne Moss geri dönecek. Ekibin üçüncüsü olan Morpheus'u ise muhtemelen daha genç olarak Yahya Abdul-Mateen II'yi izleyeceğiz. Fishburne filmde yer almayacağını katıldığı YouTube programında açıkladı. Kendisi neden filmde yer almadığını bilmediğini ancak kendi versiyonu Morpheus'un filmde olmayacağını resmen açıkladı. Filmde neden yer almadığı konusunda gelen soruları ise Lana Wachowski'ye yöneltti. Belli ki ikili arasında bir gerginlik var.

Yeni filmi The Ice Road'un tanıtımını da yapan Fishburne'un bu açıklamaları hayranları epey üzmüş durumda. Bakalım Neo ve Trinity'nin dönüşü sonrası klasik Morpheus olmayan bir gerçeklikte kim yol gösterici olacak? Bu sorularını cevabını alacağımız Matrix 4, 22 Aralık'ta vizyona girecek ve HBO Max üzerinden yayınlanacak. 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum