Lord Of The Rings Animasyonu The War Of Rohirrim'in Vizyon Tarihi Açıklandı

İlk konsept görsel de görücüye çıktı

Lord of the Rings markasıyla ilgili oldukça yoğun bir dönemden geçiyoruz. Amazon Prime'ın devasa bütçeli dizisi The Rings of Power'ın ilk fragmanıyla birlikte envaiçeşit tartışma yeniden alevlenmeye başladı. Hazır tepkiler başka yöndeyken Warner Bros. ve New Line Cinema tarafından yapılan Yüzüklerin Efendisi animasyon filmi The War of Rohirrim'in vizyon tarihi de duyuruldu. 12 Nisan 2024'te gösterime girecek olan animasyondan ilk konsept görsel de hayranlarla paylaşıldı.

The Hobbit'in geçtiği dönemin yaklaşık iki yüz yıl öncesini konu alacak olan The War of Rohirrim'de Rohan Kralı, Helm Hammerhand'in hikayesine tanıklık edeceğiz. Orta-Dünya tarihinin en kanlıı dönemlerinden birisinde Helm's Deep'e yoğunlaşacak olan film ayrıca Helm's Deep'in de tarihini gözler önüne serecek. Phoebe Gittins ve Arty Papageorgiou'nun geliştireceği senaryonun temellerini ise Jeffrey Addiss ve Will Matthews ikilisi kaleme almıştı. Geçtiğimiz yıl animasyon hazırlıklarının başladığını duyuran Warner Kardeşler henüz seslendirmen kadrosunu açıklamadı.

Blade Runner: Black Lotus dizisinin yönetmeni Kenji Kamiyama projede yönetmen olarak görev alacak. Oldukça geniş bir yapımcı kadrosuyla karşımıza çıkacak olan The War of Rohirrim'in animasyon işlerini ise Sola Entertainment şirketi üstlendi. Bu yıl Rings of Power ile başlayan yeni dönem Yüzüklerin Efendisi macerası oyun ve film haklarının da satışa çıkmasıyla birlikte bambaşka bir noktaya evrilebilir. Bakalım ilerleyen dönemlerde LOTR ile ilgili yeni hangi projeler duyurulacak? 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum