Mad Max: Furiosa, 2023 Yılında Vizyona Girecek

Sadece sinemalarda

George Miller'ın yönetmenliğini yaptığı Mad Max: Fury Road, son yılların en heyecanlı bilim kurgu filmlerinden birisiydi. Filmde Charlize Theron'un canlandırdığı Imperator Furiosa karakteri de büyük ilgi toplamıştı. İlk etapta Mad Max'e bir devam filmi beklerken yönetmen George Miller hepimizi ters köşeye düşürerek hikayenin öncesini anlatacak bir Furiosa filminin hazırlıklarına başlandığını duyurdu. Charlize Theron'un yer almayacağı filmde Furiosa'yı Anya Taylor-Joy canlandıracak. Filmin vizyon tarihi de açıklandı.

23 Temmuz 2023'te izleyeceğimiz film ilk etapta sadece sinemalarda gösterime girecek. Bu da Warner Bros'un daha önce açıkladığı HBO Max/Sinema hibrit yönteminin 2023 yılında sona ereceğini işaret ediyor. Aslında tüm 2021 yılında vizyona girecek olan filmleri aynı anda HBO Max'e getirerek sinema şirketlerinden büyük bir tepki çeken WB, muhtemelen 2022'den sonra değişikliğe gidecekti ama Furiosa ile birlikte bu durum resmiyete dökülmüş oldu.

Taylor-Joy'un yanı sıra Chris Hemsworth ve Yahya Abdul-Mateen II gibi isimleri de kadrosunda barındıran prequel filmini merakla bekliyoruz. 

YORUMLAR
cavegamer3530
25 Aralık 2020 11:54

Anya taylor joy ilik gibi hatun bebeğim new mutantsta izledim hasta etti beni furiosa rolünede yakışır

Parolamı Unuttum