Martin Scorsese - Marvel Tartışmasına Hulk Da Katıldı

Hulk'un kafası karışmış

Martin Scorsese, Marvel filmleriyle ilgili konuştu, konuşacağına pişman oldu sanırım. Usta yönetmen "Marvel filmleri sinema değil." dediğinden beri Hollywood'da görev alan herkes konu hakkında açıklamalar yapmaya başladı. Muhtemelen setlerde çalışan ışıkçılar bile kendi aralarında Scorsese eleştirileri yapıyorlardır. Bu akıma son katılan isim ise Marvel Sinematik Evreni'nin Bruce Banner'ı, yani Yeşil Dev Hulk'u Mark Ruffalo oldu. 

Martin Scorsese'nin eleştirilerine karşılık Marvel filmlerinin duygusal olduğundan bahseden Ruffalo, "İnsanları bu filmlere gerçekten çeken şey bana göre karakterlerin kalbi ve insanlığı. Bu, Avengers: Endgame filmine tanık olmayı bu kadar güçlü kılan şeydi. Bu karakterler etraflarındaki dünyayla ilgileniyor. Onların mücadele etmesini ve hayatta kalmasını izlemek ve bazen onlara veda etmek, işte sinema bu" şeklinde konuştu.


Daha önce Martin Scorsese'nin yönettiği Shutter Island filminde de görev alan Ruffalo filmlerin ekonomik anlamda büyük kazanç elde etmesinin sektörü daralttığı konusunda ise Scorsese'e hak vermiş ve insanların büyük ekranda izlemek için bu tür 'seri' filmlerini tercih ettiğini ve bağımsız salonların sayısının git gide azaldığını söylemiş..

Ruffalo gibi MCU içerisinde uzun yıllar görev almış bir oyuncu bile sinema sektörünün gidişatının farkında, artık yeşil perde önünde aksiyon sahnesi bol olan filmler daha çok ilgi çekiyor. Yine de hala oldukça güzel sinema filmleri çekiliyor, çekilmeye devam edecek. Umalım ki gişede yeterli ilgiyi görmeyen bu filmler bir noktadan sonra durmasın, yoksa sürekli aynı senaryoları, aynı jenerik içerikleri görmekten başka şansımız kalmayacak. 

YORUMLAR
SevişenBoğa
13 Kasım 2019 16:09

Mark'ın sosyal medyada takip ederim fakat saçmalamış.

Parolamı Unuttum