Marvel’s Avengers'ın Yönetmeni Naughty Dog'a Geri Döndü

Uncharted: The Lost Legacy'nin de yönetmeniydi

Shaun Escayg, Naughty Dog'dan ayrılıp Crystal Dynamics'e geçmiş ve Marvel's Avengers oyununu yazıp tasarlamıştı. Escayg dün stüdyodan ayrıldığını ve tekrar eski stüdyosu Naughty Dog'a döndüğünü açıkladı.

Escayg, Naughty Dog'da The Last of us ve Uncharted 4'ün sinematik animatörlüğünü yaptıktan sonra Uncharted: The Lost Legacy'nin yönetmenliğine getirilmişti.

Marvel's Avengers'ın başarılı bir oyun olduğunu söylemek mümkün değil, oyun hala daha beklenen ivmeyi yakalayamadı. Crystal Dynamics çıkışının ilk günlerinde teknik sorunlarla boğuşan oyunu adam etmek için elinden geleni yapıyor, güncellemeler yayınlıyor ama oyuncu sayısını artırmakta da sorun yaşamaya devam ediyor.

Naughty Dog'un şu sıralar The Last of Us'ın PS5 versiyonu üzerinde çalıştığını biliyoruz, ayrıca yapım öncesi aşamasında olan da çok sayıda projeden bahsediliyor. Shaun Escayg'ın da geri dönmesi muhtemelen bu yeni projelerden biriyle ilgilidir, kim bilir belki de yeni Uncharted üzerinde çalışmaya başlayacaktır.

YORUMLAR
ocelot1789
20 Nisan 2021 17:19

Tam olarak nasıl bir etkisi var bilmem ama ilk oyunun sinematikleri ikinci oyundan kesinlikle daha iyiydi. İlk oyundaki ara sahneler çok vurucu sahnelerdi. İkinci oyunda ise yine olsa da, belki ilk oyunun müziklerinin bile çok etkisi olabilir ama çok başka.  Bu abinin etkisi mi merak ettim valla :D

Parolamı Unuttum