Advertisement

MCU'nun Sıradaki Yıldızı Charlize Theron!

Doctor Strange yeni yeni kapılar açıyor

Marvel Sinematik Evreni içerisinde paralel evrenlerin kapılarını ardına kadar açan Doctor Strange in the Multiverse of the Madness filmi yeni karakterlerin de habercisi. Doğal olarak çok uzun zamandır beklediğimiz X-Men ve Fantastik Dörtlü'ye ağırlık versek de MCU'nun daha başka genişleme planları var. Bunlardan birisi de Clea karakteri. Filmin jenerik sonrası sahnesinde gördüğümüz Clea'yı ilerleyen dönemlerde çok daha aktif bir şekilde izleyebiliriz. Usta aktris Charlize Theron'un canlandırdığı karakter görünüşe göre bir süreliğine MCU'nun gediklisi olacak. 

Dormammu'nun kardeşi Umar ve Karanlık Boyut'un prensi Orini'nin çocuğu olarak dünyaya gelen Clea aslında epey köklü bir karakter. Hatta ilk Doctor Strange filmi öncesinde de ismi gündeme gelmişti. Stephen Strange'in en büyük aşkı olan Clea Strange'in gençlik yılları da Dormammu'nun hizmetkarı olarak geçmişti. MCU'da Dormammu'yu yenmeyi başaran Doctor Strange, Clea ile hiç tanışmamıştı. Ancak jenerik sonrası sahnede evrenlerin bir araya girmesi sonucunda yolları kesişen ikili ilerleyen dönemlerde yeni bir aşk hikayesinin de başrollerini paylaşabilir.

Instagram hesabından "Clea ile tanışın" gönderisiyle karakteri tanıtan Charlize Theron da MCU'ya giriş yapmaktan dolayı epey mutlu gözüküyor. Dr. Strange'in aktörü Benedict Cumberbatch'ın aktörlüğe bir süreliğine ara vereceğini biliyoruz yani Clea'yı yakın zamanda göreceksek bu bir Doctor Strange birlikteliği şeklinde olmayacak. Henüz karakterin Marvel Sinematik Evreni versiyonu hakkında elimizde çok fazla veri yok ama Charlize Theron'un canlandıracak olması ufak bir rol olmayacağı anlamına geliyor olabilir. Bakalım ilerleyen dönemlerde MCU nasıl bir Clea portresiyle karşımıza çıkacak? 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum