Hideo Kojima: “MGS 5, Gördüğünüzden Daha İyi Grafiklere Sahip Olacak”

Daha da coşmaz dedik, yine coştu

Metal Gear Solid 5'in E3 lansmanı, hepimizi XBOX One tanıtımında büyülemişti şüphesiz. Biz zaten büyülenmiş halimizle ağzımız açık videoları tekrar tekrar izliyorduk ki, bir güzel haber daha kulaklarımıza çalındı.

Hideo Kojima yaptığı açıklamada, Pazartesi günü E3'te izlediklerimizin, yeni fotoğraf gerçekçiliğine dayanan oyun motorları olan Fox Engine'in PC ve şimdiki jenerasyon için geçerli olduğunu, oyunlarının yeni jenerasyon konsollarda çok daha iyi ve gerçekçi grafiklerle bizlerle buluşacağını söyledi.

Amaçlarının PS3 ve XBOX 360'ın tepe noktasını yaparak bu evreyi kapatmak istediklerinden bahseden ünlü yapımcı, yeni jenerasyonda da aynı gayede olduklarının altını çiziyor. Şu ana kadar gördüklerimiz sadece PS3 ve XBOX 360 için olan şahaneliklermiş a dostlar, bundan sonraki ilk hamle bizi direk oyunun içinde yaşatmak olabilir diye korkuyoruz.

Oyunlarının akıllı telefon ve tabletleri de kullanacağını belirten Kojima, stabil bir 60 FPS performans için uğraştıklarını ekliyor.

Oyungezer ailesinden Faruk Furkan Akıncı'nın Hideo Kojima ile yaptığı röportajaise kısa bir sure sonra ulaşabileceksiniz.

Berkan Cesur, Faruk Furkan Akıncı'yı kıskandığı diyarlardan bildirdi.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum