MGS V'in Yeni Güncellemesinde Güzel Bir Sürpriz Var

Quiet'ın selamı var

Metal Gear Solid V: The Phantom Pain'in yeni güncellemesi kısa süre önce yayınlandı.

Güncellemede FOB görevlerine birkaç hoş eklenti yapılmış. Bunların arasında üçüncü bir FOB kurabilme, saldırganın refleks modunda geçirdiği zamanı düşüren yeni aygıtlar, online kaynakların satılıp GMP elde edilebilmesi gibi faydalı şeyler var. Ayrıca Chicken Hat'i ve Lil' Chick Hat'i almak ve kullanmak daha kolay hale getirilmiş.

Ancak güncellemenin en ses getiren tarafı şu ki...

**spoiler**

Bildiğiniz gibi Quiet'la aranızı kötü tutmak için özellikle çabalamazsanız ve aranızdaki bağ maksimum seviyeye çıkarsa kendisinin son görevi açılıyor ve görevi tamamladığınızda Quiet bir daha dönmemek üzere gidiyor. En azından şimdiye kadar öyleydi, artık Quiet'ı yeniden Mother Base'e dâhil edebiliyorsunuz. Bunun için yapmanız gereken Quiet gittikten sonra Cloaked in Silence görevini 7 kere bitirmek.

Quiet'ın geri kazanılabilmesi oyuncuların en çok istediği şeylerin başındaydı herhalde. Aslında büyük bir bağ kurduğunuz ve kendisine bir sürü yatırım yaptığınız bir yan karakterin geri dönmemek üzere, kaçınılmaz ve beklenmedik bir şekilde gitmesi cesur bir hamleydi. Quiet gidince kendimi pek hoş hissetmemiş olsam da bu yapılan hamleyi takdir etmiştim. Geri adım atılmasaydı daha mı iyiydi bilmiyorum ama Quiet'ı yeniden görmek güzel olacak, ona da şüphe yok ^_^

YORUMLAR
Parolamı Unuttum