Milla Jovovich'in Resident Evil'daki Dublörü, Yapımcıları Dava Ediyor

Korkunç kaza gün yüzüne çıktı

Resident Evil serisinin son filmi "The Final Chapter'ın" yapımcıları ateş altında. Filmde Milla Jovovich'in dublörlüğünü yapan Olivia Jackson, yaşadığı korkunç motosiklet kazasının ardından yapımcılara dava açmaya hazırlandığını açıkladı.

2015 yılının Eylül ayında yaşanan kazada Jackson, yapımcıların "finansal durumları güvenliğin önünde tuttukları" gerekçesi ile mahkemeye başvuracak. Kısa bir motosiklet sahnesinde son dakika kararı ile "kötü hava koşullarında kompleks bir hareket" yapması istenen Jackson, son saniyede vinç ile kurtarılması gerektiğini ifade etmiş.


Fakat vinç operatörü işi zamanında yapmayınca Jackson kamera ile çarpışarak korkunç bir kaza geçirmiş. Sol kolunu kaybeden dublör, uzun bir süre komada kalmış. Jackson, film ekibinin kendisine çekim esnasında yaşanacak herhangi bir kaza sonucunda sigortanın her şeyi karşılayacağı sözünü verdiğini de belirtmiş. Fakat bu sigorta masrafların sadece 33.000 $'ını karşılamış.

Jackson bu sebeple Paul WS Anderson, Jeremy Bolt, Bolt Pictures ve Tannhauser Gate'e dava açacak. 

 

 

YORUMLAR
Ghost AssassiN
14 Eylül 2019 01:38

Hiçbir şey için değmezdi, film güzel olsa bile!

arda-vila
13 Eylül 2019 21:26

Kolunu kaybetmenin bu dünyada parasal bir karşılığını göremiyorum...

ocelot1789
13 Eylül 2019 16:04

Belli zaten ne kadar her şeyin aceleye geldiği. Tek sorun şu boktan film için böyle bir durum yaşaması... Hani illa kaderinde bu kaza olacaksaydı da bari tarihe geçseydi. Duble yazık ablaya.

Mehmet
ocelot1789
13 Eylül 2019 21:17

tam ben de onu diyecektim, lafı ağzımdan aldın:)


Parolamı Unuttum