Advertisement

Minecraft Filminde Jason Momoa Başrolde Yer Alacak

Warner Kardeşler işi biliyor

DC Sinematik Evreni'nin Aquaman'i daha düşük pikselli bir dünyaya doğru yolculuğa çıkıyor. Warner Kardeşler bünyesinden çıkacak bir başka film olan Minecraft başrol olarak Jason Momoa'yı kadrosuna kattı. Dünya genelinde kırılmadık rekor bırakmayan Minecraft oyunu bu sefer benzer bir başarıyı beyaz perdede yakalamayı hedefleyecek. Çok uzun bir süredir hazırlıkları süren Minecraft filminden nihayet somut adımlar görmeye başladık. 

İlk olarak 2010'lu yılların başında duyurulan filmin planlanan ilk yönetmeni de Shawn Lewy olmuştu. Ancak sonrasında yaşanan gelişmelerle birlikte Lewy, 2014 yılında görevi bıraktı. Aradan epey zaman geçti ve Rob McElhenny projenin başına geçti. McElhenny'nin de fikir uyuşmazıkları yaşaması stüdyoyu son isim olan Peter Sollett'e yönlendirdi. Sollett'in yönetmenliğini yapacağı filmin senaryosunda ise Sollet ile birlikte Allison Schroeder'in adını göreceğiz. 

Minecraft gibi sonsuz bir sandbox oyunu sinema filmi yapmak ilk bakışta epey çılgınca gibi gözükse de oyunun kendi içerisinde bir hikayesi var. Markus Persson'un oluşturduğu bu hikayede Ender Dragon isimli devasa bir ejderhanın hikayesi de yer alıyor. İlk başta komedi yönü çok daha ağır bir film yapmak isteyen Warner Kardeşler Steve Carell ile anlaşmıştı ama görünüşe göre aradan geçen zaman Carell'ın rolden ayrılmasına neden olmuş. Jason Momoa'lı Minecraft filminin halen resmi bir vizyon tarihi bulunmuyor. 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum