Monolith, Middle-earth: Shadow of War'un Mikro Ödemelerini Kaldırıyor

Başınıza taş mı düştü?

Monolith önümüzdeki aylarda Middle-earth: Shadow of War için ücretsiz yeni güncellemeler sunulacağını ve bunun sonucunda da mikro ödemelerin oyundan tamamen kaldırılacağını açıkladı. Yani artık oyunda ne Altın, ne Savaş Sandıkları, ne de Pazar Yeri olacak.

Monolith'in açıklaması şu şekilde:

"Pazar Yeri'nden Ork satın alabilmek oyunculara anına daha çok seçenek sunuyor olsa da bunun oyunumuzun özünüo oluşturan Nemesis sistemine olumsuz etkileri olabileceğini fark ettik. Bu yüzden normalde karşılaşabileceğiniz inanılmaz oyuncu hikayelerini kaçırıyor olabilirsiniz, ayrıca bunları satın alabileceğinizi bilmek bile bu dünyanın gerçekçiliğini azaltan ve kişisel ordunuzu ve kalenizi kurma mücadelesini kolaylaştıran bir unsur olarak karşımıza çıkıyor. Nemesis Sisteminin özünü dönebilmek için Shadow of War'dan Altınları, Savaş Sandıklarını ve Pazar Yerini kaldırmaya karar verdik."

> Middle-earth: Shadow of War İnceleme

Haberi ilk gördüğümde "kesin 1 Nisan şakasıdır" diye düşünüp açıklamanın tarihine baktım, Monolith mesajını 2 Nisan'da yazmış. Demek bir gün önce yazsalar kimse inanmaz diye düşünüyorlardı, çünkü inanması gerçekten de güç. Oyunun çıkışının üzerinden yarım yıldan fazla zaman geçtikten sonra mı bu mikro ödemelerin Nemesis Sistemiyle çeliştiğini fark etmişler yani? İlginç.

Monolith oyunun Shadow Wars kısmını da güncelleyecek, artık mikro ödemelere dayanmadığı için de yeni hikaye öğeleriyle desteklenerek çok daha erişilebilir hale gelecek. Ayrıca Monolith yine önümüzdeki aylarda Nemesis güncellemeleri, yeni oyuncu kostümleri, yetenek ağazı yenilikleri gibi güncellemeler yayınlayacağının da sözünü verdi.

Monolith'in oyundaki tüm mikro ödemeleri kaldıracağı tarih ise 17 Temmuz 2018.

27 Eylül 2017 tarihinde çıkan Middle-earth: Shadow of War PC, PlayStation 4 ve Xbox One için piyasada.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum