Monster Hunter Filminin Resmi Fragmanı Yayınlandı!

Şimdi yaratıklar düşünsün

Constantin Film'in uzun süredir üzerinde çalıştığı ve nihayet çekimlerini tamamladığı Monster Hunter filminden bir süredir sadece tadımlık videolar ve görseller görüyorduk. Monster Hunter'ın nihayet ilk resmi fragmanı yayınlandı!

Daha önce 2021'in Nisan ayına ertelendiği belirtilen film, sonradan 2020'nin Aralık ayına çekilmişti. Fragmanda kesin tarih açıklanmasa da vizyon tarihinin 30 Aralık 2020 olduğu söyleniyor.

Ünlü Monster Hunter video oyun serisine dayanan filmi Resident Evil ve Mortal Kombat filmlerinin de yönetmenliğini yapmış olan Paul W.S. Anderson yazıp yönetmiş.

Milla Jovovich'in canlandırdığı Captain Artemiz ve TI Harris, Meagan Good ve Diego Boneta'dan oluşan ekibi beklenmedik bir kum fırtınasının içine girince yepyeni bir dünyaya ışınlanıyor ve bu dünyadaki devasa yaratıkların sahip oldukları ateş gücünden etkilenmediğini fark ediyorlar. Hayatta kalma mücadelesini sürdüren ekibin yolu gizemli Hunter (Tony Jaa) ile kesişiyor ve bu yaratıklarla nasıl başa çıkılacağını yavaş yavaş öğrenmeye başlıyorlar.

Hunter'ın bağlı olduğu ekibin başında da Ron Perlman tarafından canlandırılan Admiral var.

Bakalım o tadımlık videoların ardından bu gerçek fragmanı beğenecek misiniz?

YORUMLAR
Parolamı Unuttum