Nvidia: ''PC Platformu Tartışmasız En İyisi''

Ünlü GPU markasından yine iddialı sözler.

Yeni nesil konsolların piyasada bulunmaları, artık tartışmaların daha da alevleneceğinin göstergesi adeta.

Daha önce Nvidia'dan gelen iddialı sözleri sizlerle paylaşmıştık. Konsollar ve PC arasındaki farkı her fırsatta tekrar vurgulayan firma, bu demeçlerine devam ediyor. Firmanın satış müdürü Matt Wright, oyuncuların tercih edeceği gerçek platformun PC olduğunu, üstelik fonksiyonelliğinin de diğer platformlardan çok daha üstün olmasına sebep olduğunu belirtiyor.

Dışarıdan bakıldığında PC oyunculuğunun konsollara göre daha karmaşık göründüğünü kabul eden Wright, firma olarak bunu basitleştirmeye çalıştıklarını da ekliyor. Kendisine göre, PC bu konuda oldukça büyük bir açığı kapatmış durumda ve devamını da getiriyor.

"Ayrıca Steam'in kullanıcı sayısı şu anda Xbox Live'dan fazla. Minecraft ya da World of Tanks gibi isimlerle gelişen bir nesil var. PC'de oyunları oynamayı seven devasa bir topluluk var dışarıda."

Zırhınızı kuşanın, silahlarınızı hazırlayın. Platform savaşları yakın zamanda sönmeyecek. Peki siz de yeni nesil konsolların şimdiden geçmişe karışacak durumda olduğunu düşünenlerden misiniz? Yoksa bu yorumlarda ufak bir kuyruk acısı mı var AMD'nin konsol hükümdarlığı yüzünden?

YORUMLAR
Parolamı Unuttum