Nihayet! Sonunda! Huzurlarınızda Persona 5!!

Beş!!

Biraz önce Persona Q'nun haberini yapmış, Persona 5 duyurmadıkları için hafiften köpürmüştüm. Uyaran arkadaşa teşekkürler, Q'nun sonrasında Persona 5 de en sonunda duyuruldu!

Oyuna ait herhangi bir oynanış görüntüsü ya da karakter gösterilmedi. Nasıl bir şey olacağı hakkında yorum yapmak güç. Ama nasıl Persona 3'ün tonu mavi/pembe, Persona 4'ün tonu da sarıysa, Persona 5'in tonu da kırmızı olacak gibi duruyor. Persona 2'nin yeniden yapımlarında da aynı rengi tercih etmişlerdi ve şık durmuştu.

Persona 5 2014 Kışında (yanı önümüzdeki değil bir sonraki kış) Playstation 3 için geliyor. Çoğu PS2 raflara kalktıktan yıllar sonra bu konsola Persona 4 çıkaran firmadan da PS4 oyunu beklemiyordum zaten. Çok yaşa Atlus, bir süre daha yeni nesil konsol almama gerek kalmadı!

Oyunun yayınlanan kısa videosunda "Sen bir kölesin. Serbest kalmak ister misin?" teması altında sandalyelere bağlanmış gülleli zincirler dışında bir şey göremiyoruz dediğim gibi ama Persona 5 adı bile tabii ki içimi kıpır kıpır etmeye yetiyor. Bir de bu fragman önceki 2 oyuna nazaran daha karanlık bir oyun görebileceğimize de işaret ediyor olabilir.

Persona 5'in sitesi şurası. Sözünü ettiğim video da şu şekilde:

YORUMLAR
Parolamı Unuttum