Once Upon A Time In Hollywood Yeni Sahnesiyle, Yeniden Vizyona Giriyor

Bu olay bir tek bana mı saçma geliyor?

Quentin Tarantino'nun son filmi olan Once Upon a Time in Hollywood, geride bıraktığımız Ağustos ayında vizyona girmişti. Oldukça olumlu yorumlar alan film dünya genelinde 370 milyon dolara yakın bir gişe geliri eldee etmişti. Bu gelirin yaklaşık 140 milyon doları ise Amerika içerisinden gelmişti. Hollywood'un yakın zamanda sıkça uyguladığı yöntemlerden birisi olan filmleri yeni bir sahneyle, tekrar vizyona sokma olayını Tarantino'nun son filmi de yapacak. 

1000'in üzerinde sinemada yeniden vizyona girecek olan filmin yeni sahnesi yaklaşık on dakika sürecek. Sony'nin Yerel Dağıtım Müdürü Adrian Smith yaptığı açıklamada, hayranların bu filme olan sevgisinden dolayı son derece mutlu olduklarını ve onnlara Quentin Tarantino'nun en güzel işlerinden birisini yeniden izleme fırsatı vermek istediklerini dile getirdi. Tabii ki Bay Smith, daha fazla para kazanmak istedik demeyecekti ama "hayranlar istedi diye geliyor" demek de bana biraz komik geldi. 

Amerika ve Kanada'da yeniden vizyona girecek olan filmin ilk etapta hedefi bu sefer 500 milyon dolar barajını aşmayı başarabilmek. 

YORUMLAR
SevişenBoğa
24 Ekim 2019 12:17

O nasıl bir iş ya? Olm ne salak bir dünyada yaşıyoruz. Nerede bu beklenen uzaylı istilası.

Parolamı Unuttum