Outlast 2 Duyuruldu

Yanan haç iyiye işaret değildir

Montreal merkezli bağımsız Red Barrels firması, gece kamerasını oyuncunun eline tutuşturarak gerçek anlamda rahatsız edici hikayesi ve karakterleriyle ekran başına kilitleyen en başarılı korku oyunlarından biri olan Outlast'e imza atmışlardı. Red Barrels Twitter sayfasından bir duyuru yapacaklarını açıklamıştı. Yapımcı ekip Outlast 2'yi onayladığı için onun adının geçeceğini tahmin etmiştik. Ve öyle de oldu. Bugün kısa bir teaser ile Outlast 2 duyuruldu.

Red Barrels'ın oyun için yayınladığı yazı şöyle:

"Hiçbir savaş siyah beyaz olmamıştır. Ancak ortalık sakinleştikten sonra galip olanlar kimin doğru ve kimin yanlış, kimin iyi ve kimin kötü olduğuna karar verirler. İnsanın doğası bizi şiddetin ve ahlaksızlığın aşırı uçlarına iter ki bu sayede vahiy yoluyla aklanırız ve bize bir cennet vaadedilir. Korku, umutsuzluk ve körü körüne inanmaktan doğar. Outlast 2 inancınızı sınayacak ve oyuncuları delirmenin yapılacak en mantıklı şey olduğu bir yere götürecek."

Ne yazı ne de teaser yeterince açıklayıcı değil ama korkunç şeylerin olacağına eminiz. Outlast 2'nin Sonbahar 2016'da çıkması bekleniyor.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum