Outriders'dan ''Anlamsız'' Ara Sahneler İçin Açıklama Geldi

Kapı açma sahnesine ne gerek vardı?

Outriders'ın geniş kapsamlı demosu son dönemlerin en çok konuşulan şeyi olmuş durumda. Fakat oyunun bazı bölgelerinde karşınıza çıkan ara sahneler, oyunun popülaritesinin de önüne geçti. A noktasından B noktasına zıplarken ya da kapı açarken giren 2 saniyelik bu ara sahnelere, geliştirici People Can Fly'dan açıklama geldi.

Eurogamer'a konuşan ekip, bu ara sahnelerin co-op sistemi için geliştirildiğini söylemiş. Üç kişiye kadar co-op oynanabilecek oyun, bu sayede tüm oyuncuları bir noktaya aynı şekilde taşıyacak. Baş Tasarımcı Piotr Nowakowski, bunun "beklenmedik sürprizlerin" önüne geçeceği görüşünde.

Hepimiz daha önce zorunlu ara sahneleri olan bir co-op oyun oynamışızdır. Herkes işlerini hallederken en önden giden arkadaşımız bazı etkinlikleri tetikleyerek bir anda bulunduğumuz noktadan yanına ışınlanmamıza sebep olur. Haliyle zaman zaman hazırlıksız yakalanarak beklemediğimiz bir savaşın içine düşeriz. İşte bu ara sahneler bunu engellemek adına tasarlanmış.

Yani ara sahne girdiğinde nereye gideceğinizi görebiliyor ve birkaç saniyelik hazırlanma evresine sahip oluyorsunuz. Bu da sizi "sudan çıkmış balık" hissinden koruyor.

 

YORUMLAR
Srinelli
3 Mart 2021 14:20

You must gather your party before venturing forth.

mokanalpa
3 Mart 2021 13:47

Onu anladık da tek kişi oynuyorsam ozaman bu ara sahneere gerek varmıydı acaba.

Parolamı Unuttum