Paramount, Sonic The Hedgehog'un Çin Gösterimlerini Erteledi

Corona virüsü sektörü etkilemeye devam ediyor

Hollywood Reporter'ın haberine göre Paramount Pictures, Sonic The Hedgehog'un Çin gösterimini corona virüsünden ötürü erteleme kararı aldı. HR'a ulaşan basın açıklamasında "doğru zaman geldiğinde" çıkışın gerçekleşeceğinin altı çizilmiş.

Bu hafta Cuma günü Çin'de vizyona girmesi beklenen sinema filmi, serinin hayranlarından oldukça iyi geri dönüşler almış durumda. Şimdiden dünya çapında 204 milyon dolarlık gişe yapmayı başaran Sonic the Hedgehog, en başarılı video oyunu uyarlamalarından biri olma yolunda emin adımlarla ilerliyor. Çin'in gişe gelirlerine devasa katkısı düşünülürse, bu erteleme haberi Sonic'in zirveye yolculuğuna çelme takmış olacak.

Tüm ülkenin içerisinde bulunduğu durum hakkında endişelerini dile getiren yapımcı firma, Paramount Pictures'ın ülkedeki salgın ile mücadele eden herkese minettar olduğunu da vurgulamış.

Corona virüsünün vurduğu tek sektör film endüstrisi değil. Bildiğiniz üzere Sony, Kojima Productions ve Electronic Arts GDC 2020'ye katılmayacaklarını açıklamıştı. Buna ek olarak Boston'da düzenlenecek PAX East'e de pek çok firmanın katılmayacağı kesinleşti.

 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum