Pip-Boy Edition'ın Üretimi Durduruldu

Arz-Talep eğrisinin infilak ettiği an

Geçtiğimiz E3’ün en iyi sunumlarından biri Bethesda’nın Fallout 4’üydü hiç kuşkusuz. En az oyun kadar onun için çıkarılan yan ürünler de bizi bizden almıştı. Mesela Fallout Shelter… ya da akıllı telefonunuzu içine yerleştirip bileğinize takabileceğiniz Pip-Boy! Hangi Fallout hayranı böyle bir aksesuara sahip olmak istemez ki?

Görünüşe göre dünyanın geri kalanı da bizimle aynı fikirde; çünkü Pip-Boy Edition’a olan talep firmanın beklentilerini aşmış durumda. Bethesda cephesinden gelen açıklamaya göre ürettikleri tüm Pip-Editionları satmışlar. Hatta yetmemiş, üstüne öngördükleri sayının daha da fazlasını üretmişler. Şu an için satılan miktar tahmin ettiklerinin çok çok ötesinde… Ama buraya kadar. Çünkü Pip-Boy’u üretebilecek imkâna sahip olan fabrikalar artık bu işe son vermek ve diğer müşterileriyle de ilgilenmek istiyorlar.

Bethesda’nın pazarlama sorumlusu Pete Hines, Gamespot’a verdiği bir demeçte çalıştıkları fabrikaların esneklik gösterip üretim miktarını sürekli arttırdıklarını, ama bu taleple artık başa çıkamadıklarını ve diğer müşterilerinin erteleyip durdukları işlerine geri dönmek zorunda kaldıklarını açıkladı. O nedenle Pip-Boy Edition’ın üretimi an itibariyle belirsiz bir tarihe dek durduruldu. Üstelik tüm stoklar hâli hazırda satılmış durumda. Tekrar yapılıp yapılmayacağıyla ilgili bir bilgi de yok.

Kısacası… eğer almayı düşünüyorduysanız umarım siparişinizi çoktan vermişsinizdir. Şimdi Galaxy News Radio’dan Three Dog’a bağlanıyoruz…

YORUMLAR
Parolamı Unuttum