PlayStation 4 Avrupa'da Bir Yaşını Doldurdu

Nice Yaşlara!

Sony, yeni nesil bebeği PlayStation 4'ün Avrupa'da bir yaşını doldurmasını kutluyor.

Avrupa piyasasında iyi bir yılı geride bırakan PlayStation 4, rakibi Xbox One'a göre daha çok tercih edilen bir konsol oldu. Sony'nin Avrupa CEO'su Jim Ryan da, oyuncuların kendilerini tercih etmesinin nedenine yönelik kısa bir açıklama yaptı.

Bundan 12 ay önce oyun dünyasına yeni bir soluk getirmek için yola çıktıklarını söyleyen Ryan, bu zamana kadar yapılmış en güçlü ve en sosyal bağlantılara sahip oyun sistemini geliştirdiklerini dile getirdi. Geçtiğimiz zaman içerisinde Call of Duty: Advanced Warfare, Far Cry 4, inFamous, The Last of Us Remastered gibi önemli yapımlara PlayStation 4 olarak ev sahipliği yaptıklarını belirten Ryan, tüm her şeyin yanında bunların sadece başlangıç olduğunu da sözlerine ekledi. Önümüzdeki 12 ay boyunca PlayStation 4'ün oyun kütüphanesinin büyüyeceğini, Bloodborne, The Order 1886, Uncharted 4 gibi önemli yapımların geleceğini hatırlattı.

Sony Avrupa CEO'su sözlerini sonlandırırken, işin sadece oyunlarla sınırlı kalmayacağını, yeni özelliklerle birlikte PlayStation 4'ün her zaman için oyun oynanacak en iyi platform olarak kalacağını duyurdu.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum