Princess Leia Star Wars - Episode 9'da Yer Alacak

Verilebilecek en doğru kararı vermiş Disney.

Princess Leia olarak hepimizin kalbinin tam ortasında kendine yer edinen Carrie Fisher'ın ölümü bütün dünyayı yasa boğmuştu. Hemen ardından da çekilecek olan Star Wars - Episode 9'da yer alıp almayacağı, yer alacaksa da nasıl olacağı tartışma konusu olmuştu. 

Disney ve Lucasfilm yeni yaptıkları bir açıklamada Episode 9'da Princess Leia'nın yer alacağını fakat dijital efekt kullanılmayacağını açıkladı. The Force Awakens ve The Last Jedi için çekilmiş görüntülerin yeniden kullanılacağı belirtilirken Carrie Fisher'ın kardeşi Todd Fisher'ın ve kızı Billie Lourd'un bu görüntülerin kullanılması için izin verdiği de belirtildi. Carrie Fisher'ın kardeşi Todd Fisher yakın zamanda The New York Daily News'a yaptığı açıklamada konu hakkında şunları dedi;

"Princess Leia, Star Wars'tan nasıl çıkabilir diye düşündük ve cevabı hemen bulduk. Çıkaramazsınız. Carrie Fisher filmin özünde yer alan biri ve tıpkı Obi Wan gibi, hayatını kaybettikten sonra çok daha güçlü bir hale geldi. Onun mirası devam etmeli. Star Wars benim için hikaye anlatımının kutsal kasesidir ve onu bozamazsınız."

>Master Yoda'yı The Last Jedi Filminde Görecek Miyiz?

Daha önce Rogue One: A Star Wars Story filminde Peter Cushing'in 1977 yılında canlandırdığı Grand Moff Tarkin'i ve genç Prenses Leia'yı dijital ortamda canlandırıp oldukça başarılı bir iş çıkartılmıştı.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum