Psychonauts 2’den İlk Oyun İçi Görüntüler!

Raz bunu beğendi

Double Fine’ın ilk göz ağrısı, video oyunları tarihinde hakkı en çok yenen yapımlardan biri olan Psychonauts uzun bir aradan sonra yepyeni bir macerayla geri dönüyor bildiğiniz gibi. Fig’deki başarılı bağış kampanyasının ardından geliştirilme çalışmaları başlanan oyunla ilgili bugüne dek ufak tefek haberler alsak da küçük bir teknoloji demosu haricinde kendisini bir türlü canlı gözlerle görme fırsatı yakalayamamıştık. Bugüne kadar… Çünkü Tim Schafer ile Zak McClendon’dan yeni bir video geldi!

Daha önceki videoda Razputin’i ilk oyundaki kampta, yani eski oyundaki eski bir bölümde gezinirken görmüştük hatırlarsanız. Bu seferse yepyeni bir bölgede yepyeni çevre bir tasarımı ve grafiklerle izleme şansı buluyoruz kendisini. Yani temel olarak yeni grafik motorunu ilk kez iş üstünde izliyoruz. Ve… muhteşem görünüyor! Etrafta koşturan sincaplar, dökülen yapraklar, ilk oyundaki Tim Burton çizgi filmlerini andıran o hava… Beklediğimden çok çok daha iyi.

Videoda Psychonauts üssü, Psitanium madeni, üssün etrafındaki orman gibi Razputin’in gezeceği mekânların yanı sıra (bazıları oyunun son hâlinde bu şekliyle yer almayacakmış) diğer bölümlerle ilgili bazı eskiz çalışmaları da görüyoruz (1:17). Videonun başında Tim Schafer ayrıca Psychonauts 2’nin dağıtımını Starbreeze’in üstleneceği bilgisini de veriyor.

Eğer direkt olarak oynanış kısmına bakmak isterseniz 1:47’ye atlayabilirsiniz. Psychonauts 2’nin 2018’in üçüncü çeyreğinde bizlerle olması bekleniyor. İyi seyirler.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum