Rick and Morty 3 Mayıs'ta Geri Dönüyor!

Adult Swim bunun bir 1 Nisan şakası olmadığını doğruladı

Adult Swim, Rick and Morty'nin dördüncü sezonunun ikinci kısmının 3 Mayıs'tan itibaren yayınlanacağını duyurdu. Yapımcı ekibin direkt olarak kendi YouTube kanallarından paylaştığı fragmanda ilginç görüntüler de bulunuyor.

Kasım 2019'dan beri hasretini çektiğimiz dizinin ikinci parçası beş bölümden oluşacak. Bildiğiniz üzere 2018 yılında Rick and Morty'ye 70 bölüm için yeşil ışık yakılmıştı. Yani dizinin yeni sezonu da çıkış yapacak gibi görünüyor. Görünüyor diyorum zira tüm ipler Dan Harmon ve psikolojisine bağlı.

Öte yandan Harmon, yakın zamanda yaptığı açıklamada sezonlar arası bekleme sürelerinin eskisi kadar uzun olmayacağını da açıklamıştı. Bakalım bu iddia ne kadar doğru çıkacak?

Bu süre zarfında Rick and Morty'nin yapımcılarından olan Justin Roiland'ın yeni çizgi dizisi Solar Opposites'in yayınlanacağını da hatırlatalım. Hulu üzerinde çıkış yapacak bu dizi de 8 Mayıs'ta başlayacak.

 

YORUMLAR
Ghost AssassiN
1 Nisan 2020 20:34

Hiç bilmeyen ve yakın zamanda Geleceğe Dönüş Serisini izlemiş biri olarak soruyorum; bu animasyon dizisinin Geleceğe Dönüş filmiyle bir alakası var mı, sırf bu sebeple izlenilir mi?

Parolamı Unuttum