Scarface'in Yeniden Çekimi Luca Guadagnino'ya Emanet

Eskisi zaten çok iyiydi?!

Hollywood'un 1980'ler ve 90'larda çıkan hemen hemen her şeyi yeniden çekmesine artık alıştık. Ancak bu son haber epey ilginç gözüküyor. Sinema klasikleri arasına adını altın harflerle yazdırmayı başarmış Scarface'in yeniden çekimi  geliyor sevgili Oyungezerler! Aslında bu söylenti yaklaşık iki yıl önce ortaya atılmıştı ama herhangi bir gelişme yaşanmamıştı. Son gelen haberler durumu resmiyete döküyor. 

Daha önce Call Me by Your Name ve A Bigger Splash filmlerini de yönetmiş olan Luca Guadagnino filmin başına geçirildi. Universal Pictures'ın yapacağı filmin senaryosu Coen Kardeşler, Ethan ve Joel tarafından revize edilecek. Dylan Clark, Marco Marabito ve Brian Williams da filmin yapımcı kadrosunda yer alan diğer isimler. Yeni nesil Tony Montana'yı kimin oynayacağı ise henüz belli değil, daha önce çıkan söylentiler Diego Luna'yı işaret ediyordu ama Al Pacino'dan sonra kim gelirse gelsin işi zor gözüküyor.

1983 yılında başrolünde Al Pacino'nun yer aldığı ve Brian DePalma tarafından çekilen Scarface filmi bir kült haline gelmiş ve Grand Theft Auto: Vice City de dahil olmak üzere pek çok oyun ve filme de ilham kaynağı olmuştu. Yeni filmde yine 1983 versiyonun da olduğu gibi bir göçmen hikayesini izleyeceğiz. Ancak bu kez filmin Miami yerine Los Angeles'da geçmesi bekleniyor.  Henüz resmi vizyon tarihi açıklanmayan yeni nesil Yaralı Yüz, çok sayıda hayran tarafından şüpheyle bekleniyor. 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum