Advertisement

Sony, Venom 3 Ve Ghostbusters Afterlife 2'yi Duyurdu

CinemaCon'un duyuruları

Sony'nin sinema tarafı da en az oyun tarafı kadar sıkı bir çalışma içerisinde. CinemaCon etkinliğinde bir panel düzenleyen Sony, hem üçüncü Venom filmini hem de yeni nesil Ghostbusters, Afterlife'ın devam filmini resmen duyurdu. Kendi Marvel Evreni'ni gerçekten çok tuhaf bir şekilde genişletmeye devam eden Sony bu konuda bayrak gemisi olarak Tom Hardy ve Venom'u konumlandırmış durumda. Morbius'un büyük başarısızlığı da görünüşe göre Sony'e geri adım attırmamış.

Orijinal Ghostbusters filmlerinin yönetmeni olan Ivan Reitman'ın oğlu Jason Reitman elinden çıkan Afterlife filmi ise Venom ve Morbius'un aksine hayranları sevindiren bir film oldu. 2016'da çıkan yeniden yapımı tamamen yok saymasıyla birlikte hikayeye üçüncü film olarak dahil olan Afterlife da bir devam filmini hak etmiş. Hayalet Avcıları'nın canon olarak dördüncü, toplamda beşinci filmi için henüz bir vizyon tarihi açıklanmadı. Üçüncü Venom filmi de yine şu an için belirsiz durumda. 

Venom'un başlattığı yolda bir başka Spider-Man yan karakteri El Muerto'da Sony çatısı altından beyaz perdeye gelmeye hazırlanıyor. Morbius ile birlikte kendilerine has bir Sinister Six oluşturmak isteyen stüdyonun bu konudaki en büyük eksiği ise tahmin edebileceğiniz üzere Spider-Man... Ghostbusters: Afterlife 2'den epey umutluyum ama Venom ve devamındaki Sony Marvel filmleri beni başka türlü konularda meraklandırıyor. 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum