Netflix, Spider-Man: Into the Spider-Verse'ün Yayın Tarihini Duyurdu

Örümcek-Adam: Örümcek Evreninde, şimdi de Netflix'te

Sony'nin eleştirmenlerden ve izleyicilerden son derece olumlu eleştiriler alan animasyon filmi Spider-Man: Into the Spider-Verse, Haziran ayında Netflix ekranlarında olacak.

Aralarında BAFTA En İyi Animasyon Ödülü, Altın Küre En İyi Animasyon Film Ödülü, En İyi Animasyon Oscar'ı gibi değerli isimlerin de bulunduğu ödülleri toparlayan film (bizdeki vizyon ismiyle Örümcek-Adam: Örümcek Evreninde), 26 Haziran'da Netflix'e gelecek.


Açıklama Netflix US Twitter hesabından yapıldı, ama çok büyük ihtimalle diğer ülkelerde de aynı tarihte Netflix ekranlarından yayınlanmaya başlayacaktır diye düşünüyorum.

Bob Persichetti, Peter Ramsey ve Rodney Rothman'ın yönetmenliğini üstlendiği animasyon filmini seslendirenler arasında Shameik Moore, Brian Tyree Henry, Jake Johnson, Mahershala Ali, Hailee Steinfeld gibi ünlü isimler yer alıyor.

Filmin konusu ise şöyle: Miles Morales Brooklyn'de yaşayan bir gençtir. Annesi iş kolik bir kadın babası ise polis memurudur. Oldukça zeki ve özel yetenekli çocukların gittiği okula giden miles annesi ve babası tarafından okulda başarılı bir öğrenci olarak görülmek isteniyor. Bu sırada en çok sevdiği şey boyalar ile grafiti çizmek ken onu mutasyona uğramış bir örümcek tarafından ısırıldıktan sonra farklı bir evrene adım atacaktır.

 

YORUMLAR
DanteXE
23 Mayıs 2019 02:11

Film dvdye çıkalı 3 ay falan oldu? Netflix'e gelecek olan her içeriğin reklamı mı dönecek burada

sserkansozer
DanteXE
23 Mayıs 2019 09:27

senin kafa da olan insanları hiç anlamıyorum. adamlar click bait yapmamışlar. olayın netflix ile ilgili olduğu haber başlığında belli zaten. madem netflix seni ilgilendirmiyor, seni ilgilendiren bir başka habere geçersin. söz konusu olan bizi de ilgilendiren spiderman karakteri olunca haber olarak yer alması gayet doğal. Bence tepkin çok anlamsız.


Parolamı Unuttum