Spider-Man: No Way Home İlk Haftasında Dijital Rekorlarını Da Altüst Etti

Birisi Spider-Man'e para hilesi yazmış

Her ne kadar son Oscar ödüllerinden eli boş ayrılmış olsa da Spider-Man: No Way Home işin finansal kısmında çıtayı çok başka yerlere çekmeyi başardı. Yerel gişede 800 milyon dolar barajını geçen üçüncü film olan No Way Home, uluslararası anlamda da 2 milyar dolara doğru emin adımlarla ilerliyor. Filmin dijital sürümü çıkmış olsa da halen bazı salonlarda izlenebilir olması rekorların gelişebileceği anlamına geliyor. Lakin dijital sürümün ortaya çıkmasıyla birlikte çok daha büyük bir rekor kırılmış oldu. 

Dijital olarak satışa çıkmasından bir hafta sonra iki milyonun üzerinde kopya satmayı başaran No Way Home endüstri rekorunu kırmayı başardı. Filmin yıldızı Tom Holland, bir Oscar kazanmayı çok istiyordu ama bu gelişmelerin üzerine akıllara hemen parayla göz yaşlarını silen o meşhur görsel geliyor. Muhtemelen film vizyondan çekilip, dijital olarak da heyecanını kaybedince elimizde kırılması epey zor bir rekorlar silsilesi kalacak.

Marvel Sinematik Evreni ve Sony arasında yaşanan sorun nedeniyle az daha bu filmi izleyemeyecektik. Şimdi düşününce bu ikili arasında çok daha uzun soluklu bir anlaşma epey olası gözüküyor. Bakalım Tom Holland'ın rolü bırakma kararı bu rekorlardan sonra değişecek mi? Bana göre muhtemelen Holland'ın başrolünde olacağı bir üçleme daha izleyeceğiz, sonrası belki de Miles Morales veya sonsuz ihtimaller kapısında yeni bir durak olacaktır. 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum