Spider-Man: No Way Home'un İlk Posteri Yayınlandı

Bu bir kuş, bu bir uçak, hayır bu Green Goblin!

Her ne kadar bu zamana kadar tonla Marvel filmi izlemiş olsak da her yeni Spider-Man filmi beni gereğinden fazla heyecanlandırıyor. Hatta bu MCU model Spider-Man'i pek sevmeme rağmen iki filmi de büyük heyecanla bekledim. Artık nihayet Tony Stark'ın aradan çekilmesiyle birlikte Tom Holland'ın Peter Parker'ını tartıya koyacağız derken bambaşka bir projeyle geldi MCU. "Modern zamanların tüm Spideyleri birleşin!" nidasıyla gaza geldiğimiz No Way Home'un ilk posteri de bu duyguları uyandırıyor.

Başrolde yine yeni model Spidey var ama ön plandaki Doctor Octopus'un Sam Raimi üçlemesinden olduğunu biliyoruz. Arkadan uçarak Spider-Man'in örümcek hislerini test etmeye gelen Green Goblin de yine Raimiverse'ün gediklilerinden. Çakan şimşeğin de Electro olduğunu varsayarsak Sinister Six'in üç üyesi şimdiden hazır bile. Tobey Maguire ve Andrew Garfield da gelirse bu sefer altıya karşı üç ile daha adil bir savaş izleyebiliriz. Tabii her şeyin kaosa gitmesine yol açacak olan Dr. Strange'i de unutmamak lazım. 

Filmden gelen görüntülerden sonra bir de bu poster beni yine Spider-Man konusunda epey heyecanlandırdı. Daha uzunca bir süre sinemaya gitmeyi düşünmüyordum ama No Way Home için gerekirse Darth Vader maskesi takıp ilk gün salonda yerimi almayı ciddi ciddi düşünüyorum. 17 Aralık için geri sayım tüm hızıyla devam ediyor. 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum