Star Wars: Battlefront 2 Betasından Yeni Bilgiler Sızdı

Sıcak sıcak yeni bilgiler

Star Wars: Battlefront 2 betasının başlamasına bir ay süre kaldı, isteyen tüm oyuncular yılın en merakla beklenen oyunlarından biri olan Battlefront 2'yi test etme şansını elde edecekler. Şimdiye kadar beta ile ilgili kısıtlı bilgilere sahiptik ve bir çok konuda da soru işaretleri mevcuttu. Some_Info ismindeki Reddit kullanıcısı ise bu noktada imdadımıza yetişti ve beta ile ilgili bazı bilgileri teyit ederken, yeni bilgiler de vermeyi ihmal etmedi.

Bu tür bilgilere resmi açıklama olmadığı için temkinli yaklaşıyor olabilirsiniz ama Some_Info daha önce de Battlefront 2 ile ilgili nokta atışı bilgiler vermiş olan bir isim. Kendisi daha duyurulmadan önce bile kapalı alfadan ekran görüntüleri yayınlamıştı, hatta E3 2017 öncesinde sızan ve doğruluğu sonradan kesinleşen tüm bilgileri de kendisi sızdırmıştı.

Öncelikle betada kullanılacak olan haritaların kesin belli olduğunu söyleyebiliriz. Buna göre Assault on Theed haritasında 40 oyuncuya kadar savaşlar yapabilecek, Fondor'daki Starfighter Assault moduna ise 24 oyuncu katılabileceğiz. Bu ikisine ek olarak yeni bilgi olarak Strike on Takodana da oynanabilir haritalar arasında yer alacak.

> Star Wars Battlefront 2'nin Uzay Savaşlarını Sonunda Gördük - Olmuş Bu Oyun!

Battlefront 2'de ilk oyundaki Skirmish modunun yeni versiyonu bulunuyor ve bu mod da beta süresince oyunculara açık olacak. Skirmish modunun bu yılki versiyonu co-op destekli ve buna bölünmüş ekranda oynayabilme özelliği de dahil. Yalnız bölünmüş ekran özelliğinin betada kullanılıp kullanılmayacağına dair henüz kesinleşmiş bir bilgi yok.

Betada hangi karakterlerle oynayabileceğimiz de belli, E3'te de gördüğümüz Darth Maul, Rey, Han Solo ve Boba Fett ile oynayabileceğiz. Ayrıca betada LAAT (Low Altitude Assault Transport) aracını da görme şansımız olacak ama kontrol edebilecek miyiz henüz bilmiyoruz.

Star Wars: Battlefront 2 betası 6 ile 9 Ekim arasında oynanabilecek, ama oyun için önsipariş veren oyuncular betaya 4 Ekim'de başlayabilecekler. Oyunun kendisi ise 17 Kasım 2017 tarihinde PC, PlayStation 4 ve Xbox One için çıkacak.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum