Steven Spielberg, Indiana Jones 5'i Yönetmeyecek!

Harrison Ford'un olacağı kesin mi?

Hollywood tarihinin en başarılı ve ikonik yönetmenlerinden birisi olan Steven Spielberg 1981 yılında Raiders of the Lost Ark ile başladığı Indiana Jones serisine uzun yıllar devam etmişti. Hatta Disney'in yeni film duyurusunun ardından filmi yöneteceğini de açıklayan Spielberg, çekimlerin Londra'da başlayacağını bile duyurmuştu. Ancak yaşanan son gelişmeler oldukça enteresan. Variety'in gündeme bomba gibi düşen haberine göre Spielberg filmde yönetmen olarak yer almayacak. 

Spielberg'in yönetmenliği bırakması filmin hazırlıklarını durdurmadı. Harrison Ford halen başroldeki yerini koruyor. Ayrıca usta yönetmen filmin yapımcıları arasında da yer alacak. Filmin planlanan vizyon tarihi olan 9 Temmuz 2021 için de an itibariyle bir değişiklik mevcut değil. Spielberg'in Indiana Jones 5'ten geri çekilme nedeni olarak, artık yeni neslin Indiana Jones'a bakış açısını görmek istemesi. Stüdyonun kafasında yeni bir yönetmen adayı da bulunuyor. 

Gelen haberlere göre son olarak Ford v Ferrari'yi yönetmiş olan ve daha önce Logan'ı da çeken James Mangold Disney'in Indiana Jones 5'in yönetmen koltuğuna oturtmak istediği isim. Başarılı yönetmene Steven Spielberg'in de onay verdiği de belirtiliyor. Yine de Indiana Jones serisiyle özdeşleşmiş, serinin mihenk taşı haline gelmiş Spielberg'in yönetmen koltuğunda yer almayacak olması hayranlar için üzüntü verici bir haber. James Mangold ile anlaşmaya varılırsa Mangold'un en az daha önce çektiği Logan kadar çarpıcı bir film hatta belki de bir final yapması gerekiyor. 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum