Syberia 3’ün İlk Resmi Videosu Bizlerle

Kate Walker? Sen misin?

Syberia oyunlarının adventure sevenlerin gönlünde yeri pek bir ayrıdır. Karakterleri, el çizimi harika grafikleri, bugün bile akıllarda cirit atan müzikleri ve tabii ki unutulmaz hikâyesiyle bizleri kendine bağlamış, sonra da aşkımız sona ermeden apansızca çekip gitmişti.

Şey, tam olarak çekip gitmemişti elbette ama el değiştiren firmalar, bütçe yetersizlikleri, platform değişiklikleri derken üçüncü oyunun çıkışı tam bir yılan hikâyesine döndüğünden maceranın sonunu bir türlü öğrenememiştik. Hans Voralberg rüyasına kavuşmuştu kavuşmasına ama Kate Walker’a ne olmuştu? Peki ya otomoton Oscar? Pek sevgili trenimiz? Başlarından neler geçmişti biz onları Syberia’nın o karlı ovasında terk ettikten sonra?

İşte bunların hepsinin cevabını almak üzereyiz. Çünkü oyunun yapımcısı Benoît Sokal taaaaa 2012’de üzerinde çalıştığını duyurduğu oyun için ilk resmi videoyu yayınladı ve kendisine önümüzdeki yıl kavuşacağımızı resmen duyurdu.

Videonun büyük bir kısmı şimdiye dek yaşanan olayların geniş bir özeti niteliğinde. (Ochi Tchorniye parçasını duyunca tüyleri diken diken olan bir ben miyim?) Ama eğer yeterince sabreder (ya da videoyu 4:57’ye sararsanız) Syberia 3’e dair eskiz çalışmalarını ve hikâye parçalarını görebilirsiniz.

Syberia 3 önümüzdeki yıl içerisinde PC, Mac, PS4 ve Xbox One için çıkmış olacak.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum