Sylvester Stallone, Yeni Bir Rambo Filmini İşaret Etmiş Olabilir

Rambo, emekli kuyruğunda!

Sylvester Stallone denilince akla gelen iki marka film var. Rocky Balboa ve John Rambo'ya çok uzun yıllardır hayat veren deneyimli aktör, bu iki karakteri de kolay kolay rafa kaldırmak istemiyor. Rocky markasını Creed'e evirip yan karakter olarak hayatına devam ederken daha geçen yıl Rambo: Last Blood ile yeniden John Rambo olarak karşımıza çıktı. Çoğu hayran Rambo'yu son kez izlediğini düşünmüş olabilir ama Sly'nin gelecek planları sanılandan daha farklı.

Büyük eleştiriler alan son filmin genişletilmiş versiyonunu duyuran Sylvester Stallone, yazdığı açıklamada hem filmine sahip çıktı hem de John Rambo'nun yeniden geri dönebileceğini işaret etti. "Gerçek macerayı görün. Filmi bu hafta 1 numaraya taşıyalım! (O geri gelebilir) Saygılarımla, Sly." diyen Stallone muhtemelen şu an için çeşitli kaynaklarda %25 ile %30 arasında değişen Last Blood'ın puanlarını biraz yukarıya çekmek için elinden geleni yapıyor. Ancak söz konusu Rambo olunca her an bir şekilde geri dönecekmiş gibi hissetmek de gayet normal. 

Creed serisiyle Rocky'nin yaşlılığını görmüşken acaba Sly, Rambo'yu da başka bir aksiyon serisinde mentor karakter olarak kullanmayı düşünebilir mi? İki serinin de bir hayranı olarak bakınca seneler boyunca Rocky'nin gösterdiği karakter gelişimi beni daha çok etkiledi. Bakalım John Rambo da aradığı huzuru bulup, emeklilik günlerinin tadını çıkarabilecek mi?

YORUMLAR
Parolamı Unuttum