Taika Waititi Ne Pahasına Olursa Olsun Bir Star Wars Filmi Yapmak İstiyor

Disney'e çağrı

Star Wars hayranları adına Disney'in ilk dönemi genel anlamda epey kötü geçti. Disney çatısı altında izlediğimiz 5 filmden hiçbiri tam anlamıyla hayranları mutlu etmedi. En son vizyona giren The Rise of Skywalker ise tüm bu 5 film arasında en kötü olandı. Ayrıca Star Wars külliyatının da en kötü 3 filminden birisi olarak tarihe geçti. Neyse ki bu süre zarfında The Mandalorian izledik ve Disney'e olan inanç az da olsa artmış oldu. Ancak bu inancın sürmesi için aynı kalite ve başarının sinemada da sürmesi şart.

2022 yılına kadar yeni bir Star Wars filmi izlemeyeceğiz ve o film içinde çok sayıda söylenti var. Rian Johnson'ın yönetmenliğini yapacağı yeni bir üçlemenin başlangıcı olabileceği de konuşuluyor tek başına bağımsız bir film olabileceği de. Ancak şu an Star Wars filmleri adına en heyecan verici gelişme başarılı yönetmen Taika Waititi'den gelmiş durumda. Son filmi Jojo Rabbit ile birlikte Oscar ödülüne de kavuşan usta yönetmen ne pahasına olursa olsun bir Star Wars filmi yapmak istiyor. 
 
The Mandalorian dizisinde hem rol alan hem de yönetmenlik yapan Waititi, Variety'e yaptığı açıklamalarda, "Bence insanlar beni Star Wars dünyasından insanlarla takılırken görmek ister ve bu konuda büyük görüşmeler yapıyorum. Böyle bir şeyi gerçekten çok severek yaparım. Eğer böyle bir şey doğru olursa ve mantıklı gelirse her türlü yapmak isterim, hatta bu kariyerimi intihara götürse bile bunu isterim." diyerek bir Star Wars filmi yönetmek için duyduğu hevesi açıkça dile getirdi. 

Hem The Mandalorian ile büyük işler yapmış olması hem de son filmi Jojo Rabbit'in büyük beğeni toplaması Waititi'yi Star Wars hayranları için muhteşem bir aday olarak karşımıza çıkartıyor. Popüler yönetmen Marvel Sinematik Evreni için Thor: Love and Thunder filmini de yazıp yönetecek ve Disney ile arası da oldukça iyi. O yüzden Taika Waititi'nin hayalini kurduğu Star Wars filmi ona sandığından daha yakın olabilir. 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum