The Batman Filmi Ertelenirken Matrix 4 Erkene Alındı

Tüm Warner Bros takvimi yer değiştirdi

Geçtiğimiz ay düzenlenen DC FanDome etkinliğine The Batman filmi damgasını vurmuştu. Mattt Reeves'in yazıp yöneteceği yeni nesil Batman filmiyle birlikte Pelerinli Süvari yeniden beyaz perdeye gelecek. Ancak bu bekleyiş sanılandan daha uzun sürecek. Warner Bros. neredeyse tüm filmlerinin vizyon takvimini değiştirme kararı aldı. Önümüzdeki yıl vizyona girecek olan The Batman'in yeni vizyon tarihi 4 Mart 2022 olarak açıklandı.

Bu yeni değişiklikler sadece ertelenmeleri içermiyor. Daha önce hakkında ertelenme kararı alınan dördüncü Matrix filmi 1 Nisan 2022'de vizyona girecekken öne alınarak 22 Aralık 2021'e çekildi. Batman'den boşalan 1 Ekim 2021 tarihine ise Dune filmi atandı. Diğer DC filmleri içinde yeni bir vizyon takvimi karşımıza çıktı. The Flash filmi 4 Kasım 2022'ye ertelenirken aynı tarihte vizyona girmesi beklenen Shazam 2'nin yeni vizyon tarihi 2 Temmuz 2023 olarak belirlendi. 

Daha önceden belirlediği vizyon tarihlerini değiştirmeyen WB, sadece bu tarihlerde vizyona girecek olan filmleri değiştirerek filmlerin yapımcılarına biraz daha süre kazandırıp gişeden de minimum zarar elde etmeyi planlamış gözüküyor. 25 Aralık günü vizyona girmesi beklenen Wonder Woman 1984 filmi ise henüz bir değişiklik yaşamadı. Lakin sinemaların geçirdiği zor dönemi düşünecek olursak ikinci Wonder Woman filminin de ertelenme ihtimali oldukça yüksek gözüküyor. Muhtemelen birkaç yıl sonra sinemalarda 2020 yılını konu alan korku filmleri izleyeceğiz ancak herhangi birinin yaşadıklarımızdan daha korkunç olabileceğini sanmıyorum. 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum