The Division Filminin Çekimleri Önümüzdeki Sene Başlıyor

Daha pandemi bitmedi, maske de korumaz aman diyim

Pandemi döneminden sonra böyle virüslerin dünyaya yayıldığı, karamsar oyun senaryolarından uzak durmaya çalışıyorum. İki oyununu da büyük keyifle oynadığım Tom Clancy's The Division'ı da aynı sebepten ötürü pandemi döneminde hiç oynamadım. Ancak sinema dünyası daha farklı düşünüyor olacak ki Division'ı beyaz perdeye taşımak için hiç zaman kaybetmiyor. Son gelen haberlere göre filmin çekimleri önümüzdeki yıl başlayacak. Ubisoft ile Netflix arasındaki özel anlaşma nedeniyle filmin dünya genelindeki yayın hakları Netflix'e ait olacak.

Normal şartlar altında Deadpool 2'nin yönetmeni David Leitch, The Division'da da yönetmen olarak görev alacaktı. Ancak aradan çok zaman geçti ve Leitch başka projelere yoğunlaştı. Filmin yeni yönetmeni ise Rawson Marshall Thurber olacak. Filmin başrollerinde ise Jake Gyllenhaal ve Jessica Chastain yer alacak. Yeni yönetmen Thurber, son filmi  Red Notice'in tanıtımı sırasında Divison'dan da bahsetti; 

"Evet, kesinlikle sıradaki filmim Division olacak. Senaryoyu yeniden yazmayı yeni bitirdik ve ön hazırlıklara bu yıl başlayacağız. İnanıyorum ki  Red Notice'i bitirmenin rahatlığıyla senaryo taslağına odaklanıp bazı değişiklikler yapacağım ve sonrasında umuyorum ki işe koyulacağız. Jake Gyllenhaal da Jessica  Chastain de projeye sıkı sıkıya bağlılar ve bu filme tutkuyla bakıyorlar. Oyunu çok seviyorum, daha önce oynadım. Sürekli kendimi dürtüyorum çünkü The Division'ı çekme şansına sahip olduğuma halen inanamıyorum. Filme başlamak için sabırsızlanıyorum."

Kara Cuma sırasında New York'ta kağıt para yoluyla bulaşan post-apokaliptik bir dünyaya sahip olan Division hikayesi ilk ortaya çıktığı zaman büyük etki yaratmıştı. Sonrasında Covid yaşanınca insan gerçekten hayret ediyor. Henüz vizyon tarihi belli olmayan Divison'ın senaryosunu ise Rawson Marshall Thurber ile birlikte Ellen Shanman kaleme alacak. 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum