The Elder Scrolls Online Hakkında Bazı Ayrıntılar

Tamriel yolcuları beklemede kalın

ZeniMax Online Studios soru-cevap şeklindeki bir blog gönderisi yayınladı. Bu yazıda The Elder Scrolls Online hakkında bazı merak edilen şeyler açıklığa kavuşuyor.

Loncaların campaign'lerinde oyuncu sayısını belirleyen bir yumuşak bir de sert sınır bulunacak. Bir campagin'e belli sayıda oyuncu katılabilecek (yumuşak sınır) ama arkadaşları bir campaign'de olan bir oyuncu davet ile campaign'e dahil olabilecek. Tabii dengeyi korumak adına bunun da bir sınırı bulunacak (sert sınır).

Karakterinize koyacağınız isim konusunda oyunun oldukça esnek olduğu da açıklananlar arasında. Karakterinizi isimlendirirken birden fazla boşluk ve 4'e kadar özel karakter kullanabileceksiniz. Örneğin Nh’yen the Ter-Grol gibi bir isim koyabileceğiz. Argonian veya Kajiit oynayacak olanlar için önemli bir ayrıntı...

Kill-steal konusuna da FFXIV'tekine benzer bir çözüm getirmişler. Düşmana ilk saldıran tam tecrübe puanı ve tam loot alacak. Sonradan katılan da yeterince hasar ya da destek verirse o kişi de tecrübe puanı ve loot alabilecek. Bu iki oyuncu grup oluşturursa ikisinin de ödülü artacak.

Bunun dışında lockpicking sırasında oyuncular arkadan diğer oyuncular ya da NPC'ler tarafından saldırıya uğrayabilecek. Sandık açarken yanınızda bir arkadaşınızın olması tavsiye ediliyor.

Yayınlanan blog gönderisine şuradan ulaşabilir, daha fazla bilgi edinebilirsiniz.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum