The Last Of Us Remastered Haberleri Bitmek Bilmiyor!

PS4 versiyonu gümbür gümbür geliyor.

Çıkmasına yakın bir süre kala reklam çalışmalarına hız veren Sony, Last of Us Remastered için oldukça umutlu görünüyor.

Yeni nesil bir konsolun ilk büyük oyununun eski nesilden kalan bir oyunun yeniden yapımı olması biraz can sıkıcı ama o oyunun da yüzyılın oyunlarından biri olması ve daha iyi grafikler ile karşımıza çıkacak olması gayet iyi. Dün yapım hakkında bir kaç yeni haber yayınlamıştık, oyunun ne kadar iyi göründüğüne dair haberimize buradan, oyun için yayınlanan tv yeni TV reklamı haberine ise şuradan ulaşabilirsiniz.

- Bugün çıkan ilk haber biraz daha negatif etki yaratabilir. Öncelikle PS3'de oyuna sahip olanlara uygulanması beklenen indirim Sony tarafından yalanlandı. PS3 versiyonuna sahip oyuncular herhangi bir indirim almadan oyunu yeni konsollarına alabilecekler.

- Oyunun Türkiye satış fiyatı şu an için ön sipariş ile 149 TL. Bu fiyatın artması beklenmiyor. Oyun Türkçe altyazı seçeneği ile gelecek ve içerisinde hem DLC hem de çoklu oyuncu paketlerini barındıracak.

- Oyunun 1080p'de 60 fps ile çalışacağını biliyorduk. Fakat dileyen oyuncular oyunu 30 fps'ye sabitleyebilecekler.

- Daha önce Infamous: Second Son'da gördüğümüz fotoğraf modu The Last of Us Remastered'da da olacak. İşte bu harika bir haber!

- Oyuna bir kaç DLC paketi daha gelecek. Bu paketler cross-buy özelliği taşıyacak. Yani hem PS3 üzerinde hem PS4 üzerinde iki defa almanıza gerek kalmayacak.

The Last of Us Remastered 29 Temmuz'da piyasada olacak.

 

 

 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum