The Legend of Zelda: Breath of the Wild, 8K ve Ray Trace Destekli Oynanabiliyor

Tabii çok güçlü bir PC'niz varsa

The Legend of Zelda: Breath of the Wild, Nintendo Switch'in en özel ve en güzel oyunlarından biri. PC oyuncuları da bu oyunu gerek Cemu, gerek Yuzu emülatörleri üzerinden oynayabiliyor; hatta grafik paketleri sayesinde oyunu çok farklı bir seviyeye taşıyabiliyorlar.

Digital Dreams de işte bunun bir örneğini sunmak üzere inanılmaz bir video çekmiş ve The Legend of Zelda: Breath of the Wild'ı Ray Tracing Reshade destekli olarak 8K çözünürlükte çalıştırmış. 

Eğer Switch'te BotW oynadıysanız, bu video gözünüze bir remaster gibi gelecek çünkü grafikler gerçekten de muazzam. Özellikle de sulu kısımlara dikkat etmenizi öneririm.

Elbette bu çözünürlükte oyunun iyi bir performans verebilmesi için çok güçlü bir bilgisayara ihtiyaç var, ama oyun 2K çözünürlükte de yeterince süper görünüyor zaten.

YORUMLAR
sSnake
18 Mart 2021 10:23

Bu tür bir modlama anca oyunu orjinal haliyle oynadıktan sonra ideal bir seçim olabilir. Şahsen çoğu durumda oyunun orijinal sanat tasarımını her zaman tercih ederim. Sonuçta stüdyolardaki sanat yönetmenleri eşşek başı değil ve görsel modlar çoğu zaman tasarım bütünlüğünü katleder. Burada da ışın izleme gölgeleri çok karartmış haliyle ve o görsel bütünlüğü çok baltalamış. 60fps ve 8k çözünürlük bu oyuna uygulanabilecek maksimum modlardır, gerisini kaldırmaz.

old boy
sSnake
23 Mart 2021 23:59

Cell shading, stilize grafikli oyuna ray tracing ne alaka ya. Bu da yeni moda oldu, "madem RTX kartımız var o zaman Pacman'i bile ray tracingle oynayalım." 8k çözünürlük de biraz overkill gibi bu oyun için.  8k çözünürlük destekleyen monitör 20.000 tl'den başlıyorartı ona göre sistem de 20.000 tl desen, ortalama 40k değerinde bir PC lazım bu ayarlarda oyunu oynamak için


Atlas Estrella
17 Mart 2021 20:09

Reytreysing ne ola ki la! Bizim zamanımızda rey treysing mi vardı sanki? Oynar geçerdik! Şimdi milleti rey treysing mey treysing diye diye söğüşlüyorlar. Yok efendim rey treysing varmış oyunda. Ee yani? Daha ne halta yaradığını bilmediğim bir şey için NASA bilgisayarı mı almam gerekiyor kendime? Yok canım, yemezler.

Feyling
17 Mart 2021 14:18

"Emulator does what Nintendon't" adeta

 

Tabii bunu 8K çalıştıracak sistemle 4 Switch alınır lol

Parolamı Unuttum