Advertisement

The Rise of Skywalker'dan Gelen Yeni Çizim Kylo Ren ve Rey'i Savaşırken Gösteriyor

Çizim iyi de film nasıl?!

Star Wars serisi 9. filmine hazırlanıyor. Tabii 2 tane  Disney döneminde çıkan yan filmi saymazsak. The Rise of Skywalker ismi belli olduğundan beri, teorilerin ardı arkası kesilmiyor. Filmle ilgili sadece bir fragman gördük, onun dışında elimizde hiçbir şey yok. Fragmanda ne var, ne yok diye merak ediyorsanız sizleri buraya alalım.

starwarscizimhaberici

Star Wars'ın yeni üçlemesinin son filmi The Rise of Skywalker, 20 Aralık'ta vizyona giriyor. Filmden gelen son haber, filmin çıkışıyla birlikte bir sanat kitabının da yayınlanmaya başlayacağını belirtiyor. Kitabın kapağında Kylo Ren ve Rey'i savaşırken görüyoruz. Phil Szostak tarafından çizilen kapak oldukça güzel duruyor ayrıca filmde olası bir Kylo Ren ve Rey arasında geçecek dövüşün ilk sinyallerini veriyor. Bu da muhtemelen "Rey, karanlık tarafa geçecek" teorisini sonlandırıyor.

Kitabın açıklama kısmı da yayınlanmış. " Star Wars: The Rise of Skywalker filminin sahne arkası, çekim aşaması, çekimler öncesi sanat kitabı. İçeri girin ve son on yılın en çok merak edilen filminin detaylarında yaratıcı bir yolculuğa çıkın. Star Wars serisinin son üçlemesi Skywalker Efsanesi'ni sona yaklaştırıyor ve The Art of The Rise of Skywalker kitabı okuyucularına tüm bu süreçte geçen yaratıcı macerayı, epik dünyaların görselleştirilmesini, karakterleri, yaratıkları, kostümleri, silahları ve araçları gösteriyor. 40 yılın içeriği bu kitapta" şeklinde paylaşılan açıklama Skywalker Efsanesi'nin bitime yaklaştığını belirtse de ben artık bu filmle birlikte Skywalker ile ilgili her şeyin sonuna geleceğimizi düşünüyorum, umarım haksız da çıkmam.

Tıpkı yedinci film olan The Force Awakens gibi J.J. Abrams'ın yönetmenliğini yaptığı Star Wars: The Rise of Skywalker, Daisy Ridler, Adam Driver, Oscar Isaac gibi yeni oyuncuların yanı sıra Mark Hamill, Billy Dee Williams ve eski görüntülerinden oluşan sahneleriyle Carrie Fisher gibi serinin eski oyuncularını da kadrosunda barındırıyor. Bakalım Skywalker Efsanesine yakışan bir son izleyebilecek miyiz?

YORUMLAR
Parolamı Unuttum