The Witcher 3 İçin İlk Gün Yaması Çıkacak

İnce eleyip sık dokumak, dedikleri bu olsa gerek

Günümüzde artık ilk gün yaması çıkmayan (özellikle AAA) oyun kalmadı neredeyse. Her ne kadar uzun yapımaşamalarından ve beta süreçlerinden geçseler bile bazı oyunlar bazı bilgisayarlarda sorun çıkarıyor. Para verip aldığınız, çıkmasını beklediğiniz oyunun sorun çıkarmasını istemezsiniz değil mi?

David Moreira adlı bir oyuncu CD Projekt RED'in bölüm tasarımcısı Miles Tost'a attığı tweet sayesinde The Witcher 3: Wild Hunt için de ilk gün yamasının yayınlanacağını öğrenmiş olduk. Miles oyun için ilk gün yaması çıkartacaklarını ama bunun gereklilikten değil de oyuncuların eline oyunun en iyi şekilde geçmesi için olduğunu söyledi. Yama ile ufak tefek değişiklikler olacak, hatalar giderilecekmiş. Yamanın boyutu hakkında bir bilgi yok ancak fazla yer kaplaması beklenmiyor, panik yapmayın yani.

Adsız.jpg

Ayrıca CD Project RED ekibinden Marcin Momot,firmanın forumunda oyunun kutulu ve GOG.com'dan alınan sürümleri ile ilgili sıkça sorulan soruları cevapladı.

*Oyunda DRM yok yine de güvenlik gereği oyunu yüklemek için internete bağlanıp ufak bir dosya indirmeniz gerekecek. The Witcher 3 yayınlandıktan sonraki kopyalarda bu güvenlik özelliği olmayacakmış.

*Kutulu sürümde oyunu aktifleştirmek için girilmesi gereken bir kod yok ve her kutulu kopyadan da bir adet GOG.com kodu çıkacakmış. Bu kod oyuna ait güncellemeleri, bedava içerikleri, soundtrack’i, çizgi romanları, sanat kitapçığını ve daha fazlasını içeren dijital sürüme sahip olmanızı sağlayacak.

*Oyunu oynamanız için kodu kullanmanız şart değil ancak oyuna gelecek güncelleme ve DLCler için gerekli.

*Son olarak oyunu yükleyip oynayabilmek için GOG hesabı almak zorunda değilsiniz. Yine de alın ya, GOG iyidir.

The Witcher 3: Wild Hunt, 19 Mayıs günü yayınlanacak. 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum