The Witcher'ın İkinci Sezonu Bir Witcher'ını Kaybetti

Korkulacak bir şey yok, Geralt duruyor

Pandemi dönemi nedeniyle ara verilen dizi ve filmlerin çekimleri yeniden başlıyor. Geçtiğimiz yılın son döneminde yayınlanan Netflix'in en popüler dizilerinden olan The Witcher da ikinci sezonu için hazırlıklara başladı. Ancak salgın nedeniyle dizinin kadrosunda bazı değişiklikler yaşandı ve muhtemelen bu değişiklikler hikayeyi de değiştirecek. Dizinin ikinci sezonunda izlemeyi beklediğimiz Eskel karakterini canlandıracak olan Thue Rasmussen yaptığı açıklamada The Witcher'ın ikinci sezonunda yer almayacağını doğruladı. 

"Üzülerek belirtmek isterim ki Covid-19 yüzünden The Witcher dizisinde Eskel'i canlandıramayacağım. Bu tabii ki kalp kırıcı bir durum. Ancak bu yılın başlarında sette geçirdiğim zamanda çoğunlukla mutluydum ve bu günler için şükran duyuyorum. Kadrodaki herkes oldukça tutkulu bir şekilde projeye bağlanmış durumda. Bu gerçekten ilham verici bir deneyimdi. Bana destek verici mesajlar atan tüm hayranlara kucak dolusu teşekkürler. Dizideki herkese çekimlerin kalanında iyi şanslar diliyorum. Eminim ki ikinci sezon da gerçekten inanılmaz olacaktır. Şimdi ben de bir Witcher olmak yerine bir hayran olarak bu şovun tadını çıkaracağım" demiş Rasmussen.

Şimdi gözler Netflix'e çevrildi. Yayın servisi henüz Rasmussen'in yerine Eskel'i canlandıracak bir oyuncu açıklamadı. Muhtemelen Rasmussen'in de bahsettiği yılın erken kısımlarındaki çekimler stüdyo için anlamsız bir hale geldi ve bir takım yeni çekimler de yapılacak. Bir diğer ihtimal ise elde bulunan sahnelerle Eskel'in yeni sezondaki rolünü azaltmak olacaktır. Lakin dizinin yürütücüsü Lauren S. Hissrich'in böyle bir karara sıcak bakacağını sanmıyorum.

The Witcher'ın ikinci sezonu için henüz resmi bir yayın tarihi açıklanmadı. 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum