Tom Holland, Spider-Man 3'ün Çekim Tarihini Doğruladı

MCU'da son film mi?

Sinemada geleceği en muallak olan karakter şu an için Spider-Man. Sony ile Disney arasında yaşanan anlaşmazlık geçici bir süre için son bulsa da Marvel Sinematik Evreni'nin Spider-Man'i kullanabileceği sadece iki film bulunuyor. Bunlardan ilki MCU Spider-Man serisinin üçüncü filmi olacak, diğer film ise henüz belli değil ancak bunun bir ekip ya da başka bir karakterin filmi olacağı kesin. 

Tom Holland'ın canlandırdığı yeni nesil Peter Parker'ın bu iki filmin ardından geleceği Sony tarafından belirlenecek. An itibariyle kendilerine bir evren yaratan Sony belki de ilerleyen aşamalarda MCU'ya para kaptırmak istemeyecek. Şimdilik ufukta olan Spider-Man 3 için ise hazırlıklar başlıyor. Filmin yıldızı Tom Holland yaptığı açıklamada filmin hikayesini "Gerçekten çılgınca!" diye özetlerken çekim tarihini de duyurdu. Filmin çekimleri Temmuz ayında başlayacak.

Tom Holland ayrıca Zendaya'nın da yeniden filmde MJ karakterini canlandıracağını doğruladı. Filmin çekimleri ilk etapta Atlanta'da başlayacak daha sonra içlerinde İzlanda'nın da yer aldığı çeşitli yerlerde devam edecek. Henüz tam adı belli olmayan Spider-Man 3'ü ilk iki filmde olduğu gibi Jon Watts yönetecek. MCU'nun üçüncü solo Spidey filmi 16 Temmuz 2021'de vizyona girecek. 
 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum