Ubisoft E3'te Resmi Olarak Doğruladı; The Crew Geliyor

Fast anFast & Furious havası var gibi biraz...

Ubisoft’un E3 konferansında tanıtılan yeni yarış oyunu The Crew,  Ubisoft Reflections ve Ivory Tower tarafından geliştiriliyor ve yeni nesil konsoların yanında PC’ye de gelecek.(Yapımcı firmalarla ilgili bilgileri ve oyun hakkında ilk ortaya çıkan söylentileri daha önce aktarmıştık.)

Oyunda bir hikâye olup olmayacağı konusunda detaylı bir açıklama yok zaten olsa da yarış bir yarış oyunundan bu konuda pek bir şey beklenmez malumunuz. The 510s adında Detriot’te büyümüş bir yarışçı çetesine sızıp operasyonlarını sabote etmek esas amacımız olacak. Bunun için kendi dört kişilik takımımız oluşturabilecek, oyunu oynamıyorken bile araç parçası ve tercrübe puanları kazanmak için internet üzerinden ya da iOS ve Android sistemlerinden ekibimizi görevlere gönderebileceğiz.

Oyun Amerika Birleşik Devletleri’nde geçecek ve bütün ülkeyi kaplayacak. Haritayı keşfetmeyi teşvik amaçlı binlerce 20 saniyelik trial görevi oyun geneline yayılmış vaziyette olacak.

Tek kişilik oyun, co-op ve çoklu oyuncu modları birbiriyle bütünleşik bir şekilde olacak. Şöyle ki; oyun için herhangi bir lobi sistemi olmayacak. Her girdiğiniz yarış ve görev hem multiplayer hem de singleplayer olarak oynama seçeneği sunacak. Co-op içinse istediğiniz zaman arkadaşlarınızı yardıma çağırabileceksiniz.

İşin özelleştirme kısmına geldiğimizde bize vaat edilen şey aracımızı istediğimiz parçaları kullanarak parça parça oluşturmak ve konferans sunucus tarafından uygulamalı gösterilen bu özellik oldukça hızlı ve kolay bir kullanıma sahip görünmekte. Ubisoft’un fuar standında da oyunculara gösterileceği belirtildi.

the-crew-ubisoft-1

YORUMLAR
Parolamı Unuttum