Uncharted Filminin Vizyon Tarihi Ertelendi

Domino etkisi

Sony'nin büyük umutlarla hazırlamaya başladığı bir oyun sinematik evreni var. Burada Sony oyun markalarının dizi ve filmlerini izleyeceğiz. Ancak bu evren bir türlü başlayamıyor, sebebi de Uncharted filminin sürekli yönetmensiz kalması. Filmin planlanan vizyon tarihi bu yılın Aralık ayıydı. Ancak son yaşanan yönetmen değişimi planları değiştirdi ve film 3 ay ertelendi. Bu durum Hollywood içerisinde bir domino etkisini de başlatmış oldu. 

Bu erteleme sadece Uncharted'ı da etkilemedi. Ayrıca Universal'in yaptığı He-Man and Masters of the Universe filmi de takvimden çıkarıldı.

Normal şartlar altında yeni He-Man filmi 5 Mart 2021'de vizyona girecekti. Ancak bu tarih artık Uncharted filmine ait. Masters of the Universe filminin geleceği ise henüz kesin değil. Hatta filmin iptal edilmesi veya bir yayın servisine satılması bile gündeme gelmiş durumda. Başrolünde Tom Holland ve Mark Wahlberg'in yer alacağı Uncharted filmi ise yeni tarihine kavuşmuş olabilir ama filmin halen yeni bir yönetmeni yok. Bu da 2021 yılının Mart ayında bile filmi göremeyeceğimiz anlamına geliyor olabilir. 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum