Universal, Fast & Furious Serisini Bitiriyor

Yan filmler, yan diziler, yan oyunlar, yan oyuncaklar devam edecek

Hollywood hakkında haber yazarken bir serinin sonunun geldiğini yazmak pek akıldan geçen bir şey olmuyor. Çünkü malumunuz hemen hemen her marka lastik gibi, çektikçe uzuyor. En azından Universal bu konuda bir değişikliğe gitmiş durumda ve ikonik Fast & Furious serisi için yolun sonu geliyor. Deadline'ın haberine göre Hızlı ve Öfkeli serisi Justin Lin'in yönetmenliğini yapacağı iki parçalık bir filmin ardından sona erecek.

Tabii bu sona erme sadece ana seri için geçerli bunu belirtmekte fayda var. Çünkü Fast & Furious karakterlerini içeren ve evrende yer alan yan filmler halen gelmeye devam edecek. Serinin dokuzuncu filmi 28 Mayıs 2021'de vizyona girecek. Bu noktadan sonra Fast and Furious 10 ile birlikte macera sona erecek. İşte bu onuncu film iki parça olarak karşımıza çıkacak. 

Tüm bunların yanı sıra sadece kadınlardan oluşan bir yan film ve Hobbs and Shaw'ın devam filmi de hazırlıklarına devam ediyor. Markayla ilgili son yeni proje ise Netflix'te yayınlanacak olan Fast & Furious Spy Racers adındaki animasyon dizi. Yani Universal belki ana seriyi bitiriyor ama F&F markası hızlı ve öfkeli bir şekilde büyümeye devam ediyor. 

YORUMLAR
creepylord
21 Ekim 2020 15:24

3. filmden sonra tadı kaçtıydı zaten. Hele sarışında gittikten sonra hepten çamura batırdılar seriyi.

Parolamı Unuttum