Venom 2 Filmini Andy Serkis Yönetebilir

Sony, yönetmenini arıyor

Geçtiğimiz yıl vizyona giren Venom filmi, gişede 850 milyon doların üstünde bir gelir elde edince. Sony'e yeni bir evren yaratmak için gerekli ilhamı vermişti. Sonrasında Sony'den gelen haberler bir sinematik evrenin başlangıcını doğrulamıştı. Sony'nin çılgın projesi, "Spider-Man'siz Spider-Man Evreni" olarak karşımıza çıktı.

Venom'un devam filminin yolda olduğunu uzun zamandır biliyorduk. Zaten ilk filmin jenerik sonrası sahnesiyle birlikte ikinci filmde Carnage'in gelişi için ilk adımlar atılmıştı. Devam filmini de, ilk filmi yöneten Ruben Fleischer'in yöneteceği konuşuluyordu. Ancak The Hollywood Reporter'ın haberine göre Fleischer görevden ayrıldı. Sony de yeni bir yönetmen için arayışlara başladı.


Sony'nin yeni yönetmen arayışında adı geçen ilk isim Andy Serkis oldu. Daha önce Lord of the Rings üçlemesi ve The Hobbit üçlemesinden de hatırlayacağımız başarılı aktörün yönetmenlik alanında ilk işi 2017 yıllında vizyona giren Breathe filmiydi. Ayrıca 2018 yılında vizyona giren Mowgli filmi de yine Andy Serkis'in yönetmenliğinde karşımıza çıkmıştı. Bakalım Serkis, Sony'nin yeni Venom filminde de karşımıza çıkacak mı?

Cletus Kasady ya da bilinen adıyla Carnage'in de karşımıza çıkacağı Venom 2 filminin senaryosunu ise Kelly Marcel daha önceden yazmayı tamamlamıştı. Beyaz perdede bir Venom vs Carnage izlemek tabii ki her zaman ilgi çeken bir iş olarak gözüküyor. Ancak bu filmin iyi bir senaryoyla, iyi bir yönetmen tarafından çekilmesi de oldukça kritik bir nokta. Umalım ki Sony ilk filmden gerekli dersleri çıkarmış olsun ve artık 18+ olarak Venom 2 filmiyle karşımıza çıksın. 

YORUMLAR
zbartan
28 Temmuz 2019 12:15

Bildiğim kadarıyla Andy abi Peter Jackson'ın yardımcı yönetmeniydi orta dünya filmlerinde. Hatta Hobbit'lerin çekimleri çok paralel yapıldığından hobbit'in bir çok kısmında tek başına yönetmenlik yaptığını okumuştum.

Parolamı Unuttum